Bintang bier

Bintang bier bestellen

Wellicht heb je niet vaak meer gehoord over Bintang bier. Toch is het een van de oudste biersoorten welke ooit op de markt gebracht is! Met name in Indonesië is dit een zeer gewilde biertje. Heerlijk fris en een zachte moutsmaak. Bovendien bevat dit biertje maar 4,7% alcohol. Genieten in de zomermaanden of met vrienden is zeer aangenaam!

Bintang bier

Sinds 1929 wordt Bintang bier gebrouwen in Soerabaja. In die tijd werd het met de minuut steeds populairder en daar hebben ze van kunnen profiteren. Nadat Indonesië onafhankelijk werd in 1949 hebben zij ervoor gekozen om de brouwerij anders te gaan noemen. De naam Heinekens Indonesische Brouwerij Maatschappij werd in het leven geroepen en daar zijn zij meer verder gaan brouwen. Vanaf 1957 heeft de Indonesische regering de brouwerij genationaliseerd waardoor de regering daar de leiding had. Uiteindelijk heeft Heineken tien jaar later de productie veranderd en de naam wederom aangepast naar Multi Bintang Indonesia. Dat houdt natuurlijk wel in dat het lekkerste biertje nog steeds met veel liefde en passie wordt gebrouwen!

Bintang bier

Bintang bier populairder dan ooit!

Wanneer jij Bintang bier wilt drinken, dan kun je dit simpel en snel bestellen. Via de website van Amstel-bright.nl is dit te realiseren. Hier profiteer je tevens niet alleen van de lekkerste biersoorten! Ook zul je zien dat de kosten zeer aantrekkelijk zijn. Zorg jij ervoor dat je voor tien uur in de avond hebt besteld? Dan zorgen zij ervoor dat jij de volgende dag al kunt ontdoppen! Een doos Bintang bier bevat 24 flesjes van 33 cl. Heerlijk om te genieten in de zomer of gewoon wanneer je er trek in hebt! Bij Amstel-bright.nl bieden zij zelfs een garantie dat mocht het stuk gaan, het jou niks kost! Enige nadeel is wel dat je dan iets langer moet wachten totdat je hiervan kunt gaan genieten! Maar dat weerhoudt de geweldige service niet natuurlijk!