De leukste recepten vind je op Boodschappen.nl

boodschappen.nl

Het is dinsdagavond. Je rommelt in je tas, op zoek naar de huissleutel. Op de achtergrond hoor je je kinderen babbelen over hun schooldag: je hebt ze net opgehaald van de voetbal. Met een zucht keer je de hele tas om want waar heb je die sleutel nu gelaten? Helaas, niks te vinden. Nu beginnen je kinderen zich ermee te bemoeien: “mam, waarom duurt het zo lang? En: “wat gaan we zo eten? Ik heb honger!” Stiekem ben je blij dat je in de pauze al op boodschappen.nl had gekeken naar wát vanavond te eten. De dinsdagen zijn altijd zo hectisch, dan is het heerlijk om op zo’n overzichtelijke site alvast een recept uit te zoeken. Daarnaast staan er ook echt leuke recepten op dus je hebt nu al zin om te koken.

boodschappen.nl

Ah, dát was het, de sleutel ligt onder de bloempot! Snel gris je hem er onder weg en open je de deur. Je zoontje Martin begint alweer: “gaan we pannenkoeken eten?” Je reageert met: “Nee schat, iets héél anders” en je weet dat het in de smaak gaat vallen.

Klinkt dat bekend? Veel mensen zijn in de middag al bezig met wat ze willen eten in de avond. Anderen zorgen ervoor dat er zondagavond een weekmenu klaarligt. Maar afwisseling in recepten is altijd welkom! Daarnaast komt het vaak voor dat er nog ingrediënten in je kast of koelkast liggen die bijna over de houdbaarheid heen zijn en op moeten. Op boodschappen.nl typ je het desbetreffende ingrediënt in en voilà, kiest u maar!

Laten we de proef op de som nemen. Ga naar boodschappen.nl en typ bijvoorbeeld ‘selderij’ in het zoekscherm. Direct verschijnen er een aantal recepten waar je uit kan kiezen. Om het nog makkelijker te maken kan je rechts aanvinken wat jij belangrijk vindt: vegetarisch, vis of een vleesgerecht, moeilijkheid en bereidingstijd, noem maar op! In een handomdraai heb je een leuk, lekker en passend gerecht gevonden.

Benieuwd naar wat Martin vanavond gaat eten? Het is de ‘Pannenkoek met vega curry’ geworden. Zoek zelf maar eens op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *