Goede pizza’s bestellen in Nijmegen

pizza afhalen Nijmegen

Wat eten we vanavond

De vraag van de dag is vaak, wat eten we vanavond. Er moet elke dag weer bedacht worden wat we gaan eten. De ene dag is het aardappels met vlees. De volgende dag wellicht een pastaatje. Een keertje soep met brood doet het ook altijd goed. En niet te vergeten de stevige stamppotten. Lekker Hollandse kost.

Maar in het weekend is het wel fijn om jezelf en eventueel je gezin een keer te verwennen. En een keer koken is ook wel eens fijn.

Daarom vind ik het persoonlijk wel fijn om in het weekend een keer eten te halen of te laten bezorgen als dat mogelijk is. De ene keer eten we een keer een patatje met een snack. De andere keer Chinees of Thais.

De kinderen vinden het natuurlijk geweldig om naar de Mac Donalds te gaan. Maar wat de kinderen ook erg lekker vinden is een pizza.

We zijn woonachtig in Nijmegen en daar hebben ze de lekkerste pizza’s. Pizza afhalen Nijmegen is een lekkere beloning voor in het weekend.

pizza afhalen Nijmegen

De kleinere aanbieders

We kennen allemaal wel de grote landelijke pizza aanbieders zoals Domino’s en New York pizza. Maar in Nijmegen hebben we wat kleinere aanbieders. En die doen qua kwaliteit echt niet onder voor de bekende namen. Sterker nog, misschien zijn ze stiekem wel iets lekkerder. Een pizza afhalen Nijmegen kan onder andere bij onderstaande restaurants.

De pizzabakkers

Allereerst hebben we het pizza restaurant de pizzabakkers. Dit is een erg gezellig restaurant met een goed assortiment aan pizza’s. De pizza’s zijn erg lekker en goed belegd. Lekker dik zeg maar. De ingrediënten smaken erg vers. Dat vindt ik zelf altijd wel prettig. Bezorgen is mogelijk bij deze aanbieder.

Donatello’s

Als tweede wil ik Donatello’s benoemen. Eveneens een erg goede pizzamaker met de heerlijkste pizza’s. Bezorgen is ook bij hen mogelijk. Hiervan hebben we tot nu toe vijf keer pizza’s besteld en laten bezorgen. Deze waren elke keer nog lekker warm bij aankomst.

Renato’s pizzeria

Dan hebben we ook nog Renato’s pizzeria. Deze pizzeria wordt sterk aanbevolen door vrienden van ons. Wij zelf hebben daar nog niet besteld en laten bezorgen omdat dit aan de andere kant van de stad zit. Maar afgaande op de recensies van onze vrienden is deze pizzeria even goed als de bovengenoemde.

Dus waar in Nijmegen je ook woont, er is altijd wel een goede pizzeria in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *