Koffie thuis of koffie uit

Het is duidelijk dat sommige mensen niet zonder hun dagelijkse kopje koffie kunnen. Dit betekend ook vaak dat de dag dan ook begint met een kopje koffie. Dat kan een cappuccino, espresso of gewoon simpel zwarte koffie zijn maar de vraag is maak je het zelf thuis, haal je het onderweg naar werk of drink je rustig op werk? 

Het voordeel van koffie thuis drinken

Als student heb ik gemerkt dat elke dag koffie kopen ontzettend veel geld kost. Het even snel halen bij de AH to go al is het maar voor twee euro dit telt ook vrij snel op. Als je echt een ochtendmens bent dan zal het kiezen voor een kopje koffie thuis rustig te kunnen drinken. Het is goedkoper en het is even momentje voor jezelf. 

Op werk of onderweg

Het is niet altijd mogelijk om thuis je koffie te drinken dit kan aan allerlei dingen liggen. ALs je een beetje te lang bent blijven liggen en geen tijd hebt. De koffie is op en het is dus fysiek niet mogelijk om koffie te zetten. Dan is een koffieautomaat bedrijf die zorgt dat er bij jou op het werk een goed kopje koffie kan worden gezet zeer handig. De koffie op werk is dan ook iets wat goed moet zijn. 

Verder is de meest logische oplossing als je bijvoorbeeld minder geld wilt uitgeven te gaan letten op de kleine uitgavens. Deze ochtend koffie kunnen al snel tot 50 euro per maand oplopen wat je kunt besparen.

Bron: https://www.giocoffee.nl/